Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@08:10:41 GMT

وام ماه عسل تصويب نشد

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۲۳۱۴۶

وام ماه عسل تصويب نشد

خبرگزاري آريا - پيشنهاد تخصيص 5ميليون تومان به زوج‌هاي جوان با عنوان «وام سفر ماه عسل» در کميسيون تلفيق مجلس تصويب نشد.
به گزارش خبرگزاري آريا، سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در جريان بررسي لايحه بودجه 98به مجلس پيشنهاد کرد: «به منظور ايجاد نشاط اجتماعي و آسان‌سازي سفر براي اقشار جامعه بويژه قشر جوان، دولت تدبير و اميد در کنار اعطاي تسهيلات ازدواج، ارائه بسته سفر تشويقي ماه شيرين به زوجين جوان تا سقف 50ميليون ريال در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
اين سازمان دلايل توجيهي خود را با ارائه طرح پيشنهادي تسهيلات سفر ماه عسل، اين چنين تشريح کرده بود: «با توجه به ابلاغ سياست‌هاي کلي برنامه ششم توسعه کشور و با محوريت قرار دادن اقتصاد مقاومتي و در جهت «توسعه پايدار صنعت توسعه گردشگري داخلي» و استفاده بهينه از ظرفيت‌ها و امکانات مراکز اقامتي و گردشگري داخلي و همچنين ايجاد نشاط اجتماعي، سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در نظر دارد با همکاري ساير دستگاه‌هاي ذي‌ربط، طرحي با عنوان بسته سفر تشويقي «ماه شيرين» براي زوجين جوان طراحي و اجرا کند.
با توجه به اين‌که «ماه شيرين»، سفري است که سال‌ها در تمام دنيا و حتي کشور عزيزمان ايران براي زوج‌هاي جوان مرسوم بوده و فرصتي را براي زوج‌هاي جوان فراهم مي‌کند تا زمينه‌ي آشنايي با فرهنگ‌ها و آداب و رسوم مناطق مختلف کشور را به‌وجود آورد، در نظر گرفتن چنين تسهيلاتي از طريق دفاتر خدمات مسافرتي منتخب استان‌ها با همکاري بانک‌هاي عامل و دستگاه‌هاي ذي‌ربط به زوج‌هاي جوان (حداکثر تا يک سال پس از تاريخ عقد) متناسب با علايق جوانان به عنوان بسته سفر داخلي مي‌تواند رونق‌بخش توسعه گردشگري داخلي و مؤثر در ايجاد نشاط اجتماعي جوانان باشد.»
ساز و کار اين طرح هرچند مشخص نشده بود اما طبق توضيحات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قرار بود تسهيلات مورد نياز آن همانند وام ازدواج از منابع قرض‌الحسنه بانک‌ها تأمين شود. متن پيشنهادي تسهيلات سفر ماه عسل با آن‌که در کميسيون فرهنگي مجلس پذيرفته شد اما در کميسيون تلفيق، متوقف شد.
احمد مازني، رئيس کميسيون فرهنگي مجلس که پيگير به نتيجه رسيدن اين طرح بود، در زمان بررسي لايحه بودجه 98در اين کميسيون، گفته بود: مصوب شد که براي سفر ماه عسل زوج‌هاي جوان، مبلغ 5ميليون تومان با مديريت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از منابع قرض الحسنه بانک‌هاي عامل در نظر گرفته شود.
نماينده مردم تهران، ري، شميرانات، اسلامشهر و پرديس در مجلس شوراي اسلامي با توضيح اين‌که مبلغ پيشنهادي، مختص زوج‌هايي است که براي نخستين بار ازدواج کرده‌اند و در گردشگري داخلي مصرف خواهد شد، اظهار کرده بود: اين پيشنهاد با هدف افزايش ترغيب ازدواج و رونق گردشگري اتخاذ شده است که در صورت تصويب در کميسيون تلفيق و صحن علني مجلس در قابل بودجه سال 98تبديل به قانون خواهد شد.
به گزارش ايسنا، کميسيون تلفيق بودجه 1398حدود دو هفته پيش بدون آن‌که درباره «وام سفر ماه عسل» اعلام نظر کند، با پيشنهاد افزايش وام ازدواج به 30ميليون تومان با دوره بازپرداخت پنج ساله موافقت کرد. اين درحالي بود که دولت در لايحه بودجه سال آينده مبلغ وام ازدواج را 15ميليون تومان پيش‌بيني کرده بود که از طرف سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز پيشنهاد شد: مضاف بر وام ازدواج، 5ميليون تومان ديگر با عنوان وام سفر ماه عسل در نظر گرفته شود که کميسيون تلفيق با آن موافقت نکرد، اما مبلغ وام ازدواج را بيشتر از آنچه دولت با توجه به منابع قرض‌الحسنه بانک‌ها در نظر گرفته بود، تعيين کرد که با نقدها و حتي مخالفت‌هايي روبرو شده است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۳۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته

مدیرکل ثبت احوال کردستان از کاهش ۳.۹ درصدی ازدواج و ۱.۶ درصدی طلاق در سال گذشته در استان خبر داد.

علی جوکار در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان اظهار کرد: سال گذشته ۲۱ هزار و ۱۲۵ واقعه ولادت در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶.۱ درصد کاهش داشته است.

وی تعداد ولادت شهری را ۱۵۴۵۲ واقعه و روستایی را ۵۶۷۳ واقعه اعلام کرد و افزود: تعداد ولادت ثبت شده پسران ۱۰ هزار و ۹۰۹ واقعه و ولادت ثبت شده دختران ۱۰ هزار و ۲۱۶ واقعه بوده است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان خاطرنشان کرد: نسبت جنسی حاصل از ثبت ولادت برابر ۱۰۶.۸ بوده، یعنی در مقابل هر ۱۰۰ واقعه دختر حدود ۱۰۷ واقعه پسر به ثبت رسیده است.

جوکار با بیان اینکه بیشترین ولادت ثبت شده مربوط به مادران گروه سنی ۳۴-۳۰ سال با حدود ۱.۳۰ درصد بوده است، ادامه داد: میانگین سن مادران در ولادت‌های ثبت شده ۳۰.۹۵ سال بوده است.

ثبت ۴۰۵ مورد دوقلوزایی در کردستان

وی اضافه کرد: از مجموع ۲۱۱۲۵ واقعه ولادت ثبت شده، ۴۰۵ واقعه دوقلوزایی و ۱۱ واقعه سه‌قلوزایی بوده است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان گفت: فراوانی پنج نام اول پسران سال گذشته در استان به ترتیب شاهان ۴۷۸ مورد، محمد ۴۴۸، آیهان ۳۷۳ مورد، میران ۲۶۹ و آراد ۲۰۲ مورد بوده است.

جوکار فراوانی پنج نام اول دختران را نیز ماهلین با ۳۷۴ مورد، دلوین ۳۶۱، آنیا ۳۳۹، نورا ۱۹۲ و نیلا ۱۳۲ مورد اعلام کرد.

افزایش ۳.۳ درصدی وفات در کردستان

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۸۱۴۱ واقعه وفات در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳.۳ درصد افزایش داشته است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان تعداد وفات ثبت شده در مردان استان را ۴۶۴۸ واقعه و در زنان ۳۴۹۲ واقعه اعلام و تصریح کرد: نسبت جنسی حاصل از ثبت وفات برابر ۱۳۳.۱ بوده، یعنی در مقابل هر ۱۰۰ واقعه وفات ثبت شده در زنان، حدود ۱۳۳ واقعه وفات مردان به ثبت رسیده است.

جوکار اضافه کرد: میانگین سن مردان فوت شده ۶۴.۴۳ سال و میانگین سن زنان فوت شده را ۷۰.۶۵ سال بوده است.

کاهش ۳.۹ درصدی ازدواج در کردستان

وی گفت: سال گذشته ۱۲۶۰۱ واقعه ازدواج در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳.۹ درصد کاهش داشته است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان ادامه داد: بیشترین ازدواج ثبت شده مردان مربوط به گروه سنی ۲۹-۲۵ سال به تعداد ۳۸۵۷ مورد بوده که به روایتی ۳۰.۶ درصد از کل ازدواج‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

جوکار تاکید کرد: بیشترین ازدواج ثبت شده زنان مربوط به گروه سنی ۲۴-۲۰ سال به تعداد ۳۳۴۳ مورد بوده که به روایتی ۲۶.۵ درصد از کل ازدواج‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

وی اضافه کرد: میانگین سن ازدواج بار اول مردان استان ۲۸.۲۳ سال و میانگین سن ازدواج بار اول در زنان ۲۴.۱۵ سال بوده است.

کاهش ۱.۶ درصدی طلاق در کردستان

مدیرکل ثبت احوال کردستان تصریح کرد: در سال گذشته ۵۲۲۵ واقعه طلاق در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱.۶ درصد کاهش داشته است.

جوکار افزود: بیشترین طلاق ثبت شده مردان مربوط به گروه سنی ۳۴-۳۰ سال به تعداد ۱۱۵۶ مورد بوده که به روایتی ۲۲.۱ درصد از کل طلاق‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان ادامه داد: بیشترین طلاق ثبت شده در زنان مربوط به گروه سنی ۳۴-۳۰ سال به تعداد ۹۸۹ مورد بوده و به روایتی ۱۸.۹ درصد از کل طلاق‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

جوکار اظهار کرد: میانگین سن طلاق بار اول مردان ۳۶.۹۳ سال و میانگین سن طلاق بار اول در زنان استان را ۳۲.۲۴ سال است.

کد خبر 751027

دیگر خبرها

  • ۲ هزار واحد به ظرفیت نهضت ملی مسکن دزفول افزوده شد
  • مهریه ای که قانونی نیست | رمز ارز رو کی داده، کی گرفته!؟
  • (تصاویر) حمید صفت، بازیگر سریال هفت سر اژد‌ها و مادرش
  • رونمایی از کتاب ۱۰ جلدی آلبوم اسناد در یزد
  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • لزوم حفظ حریم مادی‌ها و انهار در ناژوان
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند
  • (ویدئو) بلاگرها متقلب شدند؛ ماجرای ازدواج پیرزن ۸۵ ساله با پسر ۲۵ ساله در ایران!