Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-08@13:29:41 GMT

جشن ۸۰ سالگی ازدواج زوج ۱۰۵ ساله در ماه عسل

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۰۳۳۷۲

جشن ۸۰ سالگی ازدواج زوج ۱۰۵ ساله در ماه عسل

به گزارش جهان نيوز، پانزدهمین برنامه ماه عسل در روز ولادت امام حسن مجتبی (ع) با حضور پدر و مادر بزرگی و ۱۲۶ فرزند، نوه، نتیجه و نبیره روی آنتن رفت. این خانواده ساکن یکی روستا‌های قائم شهر استان مازندران هستند که با کشاورزی و مشارکت خانوادگی امرار معاش می‌کنند. این تعداد ۱۲۶ فرزند، نوه، نتیجه و نبیره بدون حضور عروس‌ها و داماد‌های خانواده در ماه عسل حاضر شدند و جمعیت این خانواده با عروس‌ها و داماد‌ها به ۱۶۴ نفر می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پدر و مادر بزرگ برنامه ماه عسل که ۴۰ نوه دارند که چهار تن از آن‌ها فوت شده اند. بزرگترین و کوچکترین نوه خانواده ۵۳ ساله و ۲۱ ساله است. همه نوه‌ها و بچه‌های خانواده کاوه ازدواج کرده اند. در مواردی مانند ازدواج یعقوب، یکی از نوادگان خاندان کاوه با دختر خاله اش اگر به دلیل بیکاری و نگذراندن حدمت سربازی با مخالف شدید پدر و مادر روبه رو می‌شدند با پادرمیانی پدربزرگ خانواده این ازدواج سر می‌گیرد. الان هم یعقوب صاحب دو فرزند است.
 
به گفته یک از دختران خاندان کاوه دعوت شدن و حضور یافتن در برنامه ماه عسل برای این خانواده تا لحظه‌ای که اتوبوس برنامه ماه عسل دم در منزل پدربزرگ مستقر نشده بود را یک شوخی و باورنکردنی می‌دانستند به همین تعدادی از اعضای خانواده در این برنامه حاضر نشدند.

هر هفته تمام این نوه‌ها و بچه‌ها برای دید و بازدید پدر و مادر بزرگ به منزلشان می‌روند و در نهایت ۲۰ نفر از خانواده نتوانند در مهمانی حضور یابند و پدر و مادر بزرگ با وجود تمام این شلوغی‌ها روحیه شان باز می‌شود.

پدر و مادر بزرگ خاندان کاوه که ۱۰۰ و ۹۶ سال عمر کرده اند امسال هشتادمین سال زندگی مشترکشان بدون هیچ دعوا و تزاعی را کنار هم می‌گذرانند و از این زندگی رضایت خوبی دارند. تاکنون در خانواده بزرگ خاندان کاوه هیچ طلاقی رخ نداده و در صورت بروز مشکل احتمالی با راهنمایی بزرگان خانواده به زندگی شان ادامه می‌دهند. این پدر و مادر بزرگ خانواده کاوه دارای ۶۶ نتیجه و ۲۲ نبیره هستند و کوچکترین عضو این خانواده سیدمحمد، نوزاد کوچکی است که در آغوش احسان علیخانی، مجری برنامه ماه عسل قرار می‌گیرد.

پدر بزرگ خودش از بچه‌ها می‌خواهد که به منزلش بیایند و یکی از عروس‌های خانوداه غذا را آماده می‌کند و دیگر اعضای خانواده نیز به او کمک می‌کنند. این عروس که کم سن و سال بوده است به خانه شوهر آمده و توانسته با راهنمایی مادر شوهرش (مادربزرگ برنامه) آشپزی را یاد بگیرد و از او بابت این محبت ممنون است.

برنامه ماه عسل برای این خانواده یک کیک چهار طبقه تدارک دیده بودند که بر روی عکس پدر و مادربزرگ را حک کرده بودند و این کیک با دست پدر و مادر بزرگ برش داده شد و شمع را نیز فوت کردند.

از ۱۶۴ بچه و نوه خانواده کاوه حدود ۲۰ نفر در شهر‌های خارج از قائمشهر زندگی می‌کنند، اما در مناسبت‌ها و اعیاد به جمع خانواده اضافه می‌شوند.

منبع: میزان

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۰۳۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت پری خانه ما از راز مادران چند شهید

بهناز ضرابی‌زاده، نویسنده کتاب‌های "دختر شینا" و "گلستان یازدهم" از انتشار اثر جدید خود با عنوان "پری خانه ما" خبر داد. - اخبار فرهنگی -

بهناز ضرابی‌زاده، نویسنده، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، از انتشار کتاب جدید خود با عنوان "پری خانه ما" خبر داد و گفت: این اثر به خانواده‌هایی که سه یا چهار تن از اعضای خانواده‌شان در جنگ تحمیلی به شهادت رسیدند، می‌پردازد. در واقع روایتی است زنانه از این خانواده‌ها. 

وی با بیان اینکه همیشه برای خودم این سوال مطرح بود که چطور یک مادر حاضر می‌شود پس از شهادت یک فرزند، فرزندان دیگر خود را به جبهه بفرستد، ادامه داد: کتاب حاضر تلاش دارد از زاویه دید مادران شهدا به این قضیه بپردازد و به این پرسش پاسخ دهد. البته در مواردی که مادر شهدا در قید حیات نبودند، این روایت با خاطراتی از همسران، خواهران یا دیگر اعضای خانواده تکمیل شده است. 

یک عاشقانه آرام در کوران جنگ

نویسنده این کتاب اضافه کرد: در کتاب "پری خانه ما" با پنج مادر شهید گفت‌وگو شده است. همچنین چهار مادر شهید در قید حیات نبودند که روایت دیگر اعضای خانواده وورده شده است. 

ضرابی‌زاده با بیان اینکه فکر نمی‌کنم تاکنون کتابی به این موضوع پرداخته باشد، یادآور شد: در این کتاب با خانواده شهیدان بهادربیگی، بیات، تیموری، حاجی‌بابایی، عزیزی، سرابی، مرادی، وحدت و مومنی گفت‌وگو شده است. 

کتاب "پری خانه ما" برای نخستین‌بار از سوی انتشارات سوره مهر در نمایشگاه کتاب تهران عرضه خواهد شد. ضرایی‌زاده پیش از این با کتاب‌های "دختر شینا"، "گلستان یازدهم" و "ساجی" برای علاقه‌مندان به حوزه ادبیات دفاع مقدس شناخته شده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویان، مهیار عیار و چند سریال دیگر
  • نرخ رشد جمعیت در استان گلستان در وضعیت «بحرانی» قرار دارد
  • روایت پری خانه ما از راز مادران چند شهید
  • چگونه کلاس اولی‌ها را ثبت نام کنیم+فیلم
  • جزئیات جدید از ماجرای یسنا ۴ ساله؛ دلیل ربودن او چه بود؟
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن یسنا؛ کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای
  • کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت
  • آتش در خانواده نیکا شاکرمی
  • (ویدئو) بلاگرها متقلب شدند؛ ماجرای ازدواج پیرزن ۸۵ ساله با پسر ۲۵ ساله در ایران!